Mutfağa Giren Herkesin İlgisini Çekecek

Makarna, Lütfen! Kurucusu ve Gıda Mühendisi Tuğba Bayburtluoğlu deneyimlerini bir kitapta topladı. "Bilge Mutfağım" Felibus Kitap tarafından geçtiğimiz günlerde yayınlandı. "Bir gıda mühendisi annenin mutfağından püf noktaları, kış hazırlıkları, tarifler" alt başlığıyla çıkan kitap mutfağa giren herkesin ilgisini çekecek.

Mutfağa Giren Herkesin İlgisini Çekecek

Makarna, Lütfen! Kurucusu ve Gıda Mühendisi Tuğba Bayburtluoğlu deneyimlerini bir kitapta topladı. "Bilge Mutfağım" Felibus Kitap tarafından geçtiğimiz günlerde yayınlandı. "Bir gıda mühendisi annenin mutfağından püf noktaları, kış hazırlıkları, tarifler" alt başlığıyla çıkan kitap mutfağa giren herkesin ilgisini çekecek.

Mutfağa Giren Herkesin İlgisini Çekecek
11 Ekim 2018 - 08:47

Kitap Hakkında:

Bilge Mutfağım mutfağı olan evlerde olması gereken bir kitap. Yani “her eve lazım!”

Makarna, Lütfen! markasının kurucusu ve gıda mühendisi Tuğba Bayburtluoğlu Bilge Mutfağımadını verdiği ilk kitabında hem mühendis, hem de anne titizliğiyle okurları temel bir mutfak yolculuğuna çıkarıyor. Mutfağa girilen andan itibaren yapılacaklar; steril bir alan yaratmak, market ve pazar alışverişi, gıda ürünlerini saklama koşulları, sağlıklı yemekler yapmanın ipuçları ve hemen ardından, hepimizin ihtiyacı olan, basit ama besleyici tarifler…

“Alüminyum folyo kullanmalı mıyım? Hangi tencereyi seçmeliyim? Üstü küflenmiş salçayı atmam mı lazım?” İşte, bu ve benzeri günlük dertlerinizin çarelerini Bilge Mutfağım’da Bayburtluoğlu’nun sade ve akıcı dilinden okuyacaksınız. Ayrıca geleneksel mutfağımızın turşu, konserve, tarhana gibi baş lezzetlerini yapmanın püf noktalarını öğrenecek; besleyici tariflerle kendinizi ve ailenizi içiniz rahat bir şekilde doyuracaksınız.

Bu kitap, marketlerde etiket okuduğunuz andan, masanın üzerine yemeği koyduğunuz âna kadar size eşlik etmeye hazır. Üstelik kitapta yanıtlanmamış bir soru bulursanız ve Tuğba’ya yazarsanız; hem size cevap verecektir, hem de sosyal medyanın tüm araçlarını en etkili şekilde kullanarak sorunuzun yanıtını mutfakla ilgilenen herkesle paylaşacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum