Reklam
Reklam
Reklam

HORECA, ünlüleri şubat'ta ağırlayacak  

HORECA Uluslarası Otel Ekipmanları Fuarı ile  Ev Dışı Tüketim Fuarı’na ev sahipliği yapacak olan Fuarİzmir, turizmcileri, konaklama sektörünü ve gastronomi sektöründen ünlü isimleri 19-22 Şubat 2020 tarihleri arasında İzmir’de buluşturacak

HORECA, ünlüleri şubat'ta ağırlayacak  
07 Ocak 2020 - 14:17
Reklam

Ege Uluslararası 5. Otel Ekipmanları, Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’nda (HORECA) dört gün boyunca dünyanın dört bir yanından gelecek ünlü şefler gövde gösterisi yapacak.  Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) işbirliğinde GL Platform tarafından düzenlenecek fuar, turizm sektörünün yol haritasını belirleyecek.

“İyi zeytinyağı”nın sırrı

Fuarın üç ana teması olacak.  İlk gün “İyi Zeytin ve Zeytinyağı Nedir?” başlığı altında workshop ve paneller yapıacak. “Tanrıların Ölümsüzlük Meyvesi Zeytin ve Zeytinyağı” sunumuyla ünlü şef Hazer Amani ilk güne damga vuracak. Neptün Soyer, Hazer Amani ve Selim Kantarcı'nın konuşmacı olacağı panelde zeytin ve zeytinyağının bilinmeyenleri ortaya çıkacak. Executive Chef Club etkinliğinde ise Executive Chef Mustafa Soykan “Pişirme Teknikleri ve Sefarad Mutfağı”nı  tanıtacak. Ünlü turizmci Hüseyin Baraner ise sektörde herşey dahil konseptinde israfı önleyecek çalışmaları anlatacak.

Lezzetli mezeler

“İyi peynir nedir” temasının işleneceği ikinci gün katılımcılar peynirleri ilgi çekici sunum ve söyleşiler ile daha yakından tanıma imkanı bulabilecek. Lezzetli Mezeler workshopu birbirinden lezzetli mezeleri ve püf noktalarını seyirci ile buluşturacak. Executive Chef Club etkinliği ise “Deniz Ürünleri: Somon” workshopu ile başlayacak. Sahrap Soysal’ın sunumu ile gerçekleşecek ‘Mantar Dünyası’ workshopu ziyaretçilere renkli anlar yaşatacak. Gün sonundaki panelde ise insanların artık şehrin mutfak kültürünü tanımak için seyahat ettiklerine dikkat çekilerek “Gastronomi Turizminde Sağlıklı Beslenme” ile ilgili önemli bilgiler verilecek.
Fuarın 3. gününde “Kemeraltı Gastronomi Gezisi” ve “Seferihisar Antik Kent, Müzayede Gezisi” adı ile İzmir’in izlerini taşıyan turlar gerçekleştirilecek. Executive Chef Club etkinliğinde “Ege Mutfağı”nın unutulmaz lezzetleri tanıtılacak. Seyircilerle ünlü Executive şeflerimizin sırt sırta verip aynı yemeği aynı sürede tamamlamaya çalışacağı “Ben de Şefim” etkinliği heyecanı doruğa ulaştıracak. Son günün “Pastacılık” workshopu da fuarın ilginç etkinliklerinden biri olacak. HABER MERKEZİ



 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum