Sevgililer Günü yaklaşırken hediye seçimi herkes için önemli bir konu haline geliyor. Türkiye'nin ilk kişiye özel bütünsel sağlık yönetimi hizmeti sunan markası LifeClub, bu özel gün için sağlık ve iyilik dolu bir hediye seçeneği sunuyor.

LifeClub üyelikleri, bireylerin sağlık yönetimini tek bir noktadan kolaylıkla yapmalarını sağlıyor. Önleyici tıp odaklı yaklaşımıyla LifeClub, genel sağlık durumunu korumanın yanı sıra hastalıkların oluşmasını engellemeye veya erken teşhis etmeye yardımcı oluyor. Sevdiklerinize LifeClub üyeliği hediye ederek, onların kişiselleştirilmiş bir sağlık deneyimi yaşamalarını sağlayabilirsiniz.

İNDİRİP ÜYE OLMAK ÜCRETSİZ

LifeClub'a katılmak için LifeClub uygulamasını indirip ücretsiz üye olmanız yeterlidir. LifeClub sağlık üyelikleri, üyelerin bütünsel sağlık yönetimine rehberlik eden üç ana modül sunar.

LifeClub Sağlık modülünde, üyelerin sağlık durumları LifeClub Hekimi rehberliğinde analiz edilir ve iyileştirme alanları belirlenerek kişiselleştirilmiş sağlık planları oluşturulur. Yıl boyunca bu süreci yönetmeleri için hatırlatmalar ve organizasyonlar sağlanır.

LifeClub Wellness modülünde, üyelere sağlık ve iyiliklerini korumaları için ihtiyaçlarına uygun çözümler sunulur. Uzman diyetisyenler tarafından hazırlanan kişiselleştirilmiş beslenme programları ücretsiz olarak sunulur ve sağlıklı beslenme konusunda birebir destek alabilirler. Ayrıca üyeler, hareket programlarını özel hazırlanan videolarla takip edebilir ve uzmanlar tarafından hazırlanan sağlık içeriklerine LifeClub Blog ve podcastler aracılığıyla erişebilirler.

LifeClub üyeleri, ihtiyaçlarına uygun sağlıkla ilgili ürün, hizmet ve programları LifeClub Platform modülünden satın alabilirler. Ayrıca harcama yaptıkça kazanılan LifePara ve özel indirimlerden faydalanarak ekonomik olarak da avantaj sağlarlar.

LifeClub üyelikleri, tek bir noktadan bütünsel sağlık yönetimi imkanı sunuyor. Önleyici tıp yaklaşımı odağında hizmet veren LifeClub ile genel iyilik, sağlık halinin korunmasının yanı sıra hastalıkları oluşmadan önlemek veya erken teşhis etmek mümkün. Sevgilinize, annenize, babanıza kısacası tüm sevdiklerinize LifeClub üyelikleri hediye edip, onların kişiye özel bir sağlık deneyimi yaşamalarını sağlayabilirsiniz.

Kaynak: İPEK KIRCA