Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu kararı basın mensuplarına Yeşilçam Sosyal Tesisleri'nde duyurdu.

Battalgazi Belediyesi, 1 aylık gelirini Filistin halkına bağışlayacak (2)

Başkan Güder, İsrail'in Filistin'deki sivillere yönelik başlattığı soykırıma tepkilerin sürdüğü bu dönemde, Battalgazi Belediyesi olarak Filistin halkına destek olmak amacıyla böyle bir karar aldıklarını belirtti. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları sonucu Filistin'de yaşanan trajediyi ve insani krizi göz önünde bulunduran belediye, yardım kampanyasına katkı sağlamak amacıyla tüm sosyal tesislerinin Kasım ayındaki bir aylık gelirini bağışlama kararı aldı.

Telefonu şimdiden şarja takın, ocak elektrikliyse çayı unutun... 4 Aralık Kınık elektrik kesintisi Telefonu şimdiden şarja takın, ocak elektrikliyse çayı unutun... 4 Aralık Kınık elektrik kesintisi

Battalgazi Belediyesi, 1 aylık gelirini Filistin halkına bağışlayacak (1)

Başkan Güder, yaklaşık bir aydır süren İsrail saldırılarının Filistin'de büyük bir insanlık dramına yol açtığını, bu durumun Müslümanlar ve insan hakları savunucuları arasında büyük bir üzüntüye neden olduğunu ifade etti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın girişimleriyle Türkiye'nin Filistin'deki trajediye son verme amacıyla çalışmalar yürüttüğünü belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi