Avrupa'nın en prestijli futbol turnuvası olan Şampiyonlar Ligi'nin finali için tüm gözler 2024'e çevrildi. Ancak futbolseverlerin aklındaki en büyük soru: Final maçı ne zaman ve hangi şehirde oynanacak? İşte cevaplar...

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta! Yarı final rövanşları başlıyor. Avrupa futbolunun en prestijli turnuvasında finale yükselen takımlar belli olacak. Şampiyonlar Ligi finali ise merakla bekleniyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde PSG, Borussia Dortmund, Real Madrid ve Bayern Münih, yarı finale yükseldi. Futbol tutkunları şimdi, finalistlerin belirleneceği maçların ardından finalin ne zaman oynanacağını merak ediyor.

Alman ekibi Borussia Dortmund, üçüncü kez finale çıkmak istiyor. Bugün, 2019-2020 sezonunun finalisti Fransız temsilcisi Paris Saint-Germain'e konuk olacak.

İspanya'nın başarılı takımı Real Madrid ise 8 Mayıs Çarşamba günü, 6 şampiyonlukla ön plana çıkan Bayern Münih'i ağırlayacak.

Şampiyonlar Ligi finali ise 1 Haziran'da Londra'daki Wembley Stadı'nda gerçekleşecek. Yarı final maçları 30 Nisan-1 Mayıs ve 7-8 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Futbolseverler, bu büyük finali heyecanla bekliyor.

Şampiyonlar Ligi finali nerede yapılacak?

Yarı final müsabakalarının 30 Nisan-1 Mayıs ve 7-8 Mayıs'ta oynanacağı "Devler Ligi"nde final maçı, 1 Haziran'da Londra'daki Wembley Stadı'nda yapılacak.

Kaynak: Haber Merkezi