Kristal yağmurları altında parıldayan Met Gala kırmızı halısında, ünlüler yine şıklıklarıyla büyüledi. Kendall Jenner, bu yılın en çok konuşulan isimlerinden biri olarak, adeta ışıltıların dans ettiği bir masala dönüştü. Jenner'ın göz alıcı görünümü, moda dünyasını sadece güzellikle değil, aynı zamanda stil ve yaratıcılıkla da etkilemeyi başardı. Ancak, bu yılın Met Gala'sı sadece birkaç ünlünün kıyafetleriyle sınırlı değil. Moda dünyasının merakla beklediği sorular arasında, bu yılın trend renkleri ve desenleri nelerdir? Ünlülerin tercih ettiği tasarımcılar hangi yenilikleri sunuyor? Kristal detaylar, moda dünyasında nasıl bir dönüşüm yaratıyor? İşte, 2024 Met Gala'sının ardından moda dünyasında konuşulanlar ve cevaplanması gereken en önemli sorular… 

Kendall Jenner 2024 Met Gala kostümü

Kendall Jenner, son New York City moda turunun en cesur görünümünü 2023 Met Gala'ya sakladı.

Bu yılki Met Gala'ya Kardashian-Jenner ailesinin hiçbir üyesinin davet edilmediğine dair çelişkili haberlere rağmen Kendall Jenner, Pazartesi gecesi New York City'deki Metropolitan Sanat Müzesi'nin kırmızı halısında boy gösterdi.

Özel Marc Jacobs görünümü, Karl Lagerfeld'den ilham alan yüksek yakalı bir görünümü çağrıştıran siyah bir elbise ve inanılmaz derecede uzun, siyah platform botlardan oluşuyordu. Görünümünde ayrıca şık bir makyaj ve Isabel Alysa'nın sprey bronzluğu da vardı.

Ünlü ailesinin pazartesi günü fildişi halıda parlayan tek üyesi Jenner değildi. Met'te birlikte poz veren kız kardeşler Kim Kardashian ve Kylie Jenner da ona katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi