10. yılda da organik ürünlerle devam

Ekoloji 2019 Fuarı bu yıl 10. kez kapılarını ziyaretçilere açtı. İlk yılından itibaren aralıksız her sene katılım göstererek sektöre ve fuara destek olan İncir Evi, standı ile fuarda bu yıl yine göz doldurdu. 

10. yılda da organik ürünlerle devam

Ekoloji 2019 Fuarı bu yıl 10. kez kapılarını ziyaretçilere açtı. İlk yılından itibaren aralıksız her sene katılım göstererek sektöre ve fuara destek olan İncir Evi, standı ile fuarda bu yıl yine göz doldurdu. 

10. yılda da organik ürünlerle devam
18 Mayıs 2019 - 09:54

Başta kuru incir olmak üzere ihracat ürünü olarak hazırlanan kuru kayısı, çam fıstığı, kuru domates gibi bir çok meyvanın yurtiçi satışı için açılan İncir Evi, fuarın en ilgi çeken firmalarından biri oldu. İncir Evi, yıllardır olduğu gibi bu ürünlerin “organik” olanlarını da müşterilerine sunuyor. 

Organik sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren Ekoloji Fuarı’nın organiğin başkenti İzmir’e çok yakıştığını, İzmir ve hinterlandının organik ürünlerle anılmasının çok doğru olduğunu ifade eden İncir Evi yetkilileri, Türkiye’de organik üretimin 30 yılı aşkın süre öncesinde bu kuru meyvelerle başladığını ve ilk organik ihraç kalemlerinin de yine aynı ürünler olduğunu belirtti. 

Fuarın yurtiçinden ve yurtdışından büyük ilgi gördüğünü söyleyen firma yetkilileri üretici ve ihracatçılarında fuarı katılımcı olarak desteklemeleri gerektiğini savundu. “Biz, ihraç ürünlerimizi yurtiçindeki müşterilerimizle İncir Evi vasıtası ile buluşturuyoruz. Ürünlerimiz hem konvansiyonel hem de organik yöntemlerle yetiştirilebiliyor. Bu özel ürünler şık ambalajlarda hediye edilebilir halleri ile müşterilerimizle buluşuyor. Özellikle yılbaşı, bayram gibi dönemlerde en güzel hediyelik seçenek olarak firmalarla çalışıyor, İzmir’i, bölgemizi ve ülkemizi temsil edecek özel armağanlar hazırlıyoruz” diye konuşan yetkililer hazırladıkları ürünleri “sağlıklı lezzetler” mottosu ile müşterileri ile buluşturduklarını, aynı zamanda www.incirevi.com HABER MERKEZİ

YORUMLAR

  • 0 Yorum